Výměna vodoměrů 20.11.2020 – POZOR důležitá informace a prosba o spolupráci

Dobrý večer,

dnes jsme obdrželi termín realizace výměny vodoměrů teplé a studené vody (viz přiložený leták) od dodavatele, společnosti Ronica. Výměna vodoměrů je nezbytná z legislativních důvodů. Několik let jsme již správně vodoměry vyměnit měli, odhlasovali jsme si ale ponechání stávajících. Toto řešení ale není ideální, lehce na vodě a raději vodoměry vyměníme. Nová legislativa již připouští pouze vodoměry s radiovým odečtem, takže jsme zvolili tuto technologii, od příštího roku tak nebude již nutné odečítat stav vodoměrů, posílat stavy a fotografie, vše bude odečítáno firmou Ronica společně s odečty tepla.
Termín je příští pátek 20.11. mezi 12 a 16 hodinou.
Chápeme, že je to velice narychlo, i nás to překvapilo. Ale jsme rádi, že nám Ronica dala termín ještě v tomto roce a tak budeme již celý příští rok mít na nových vodoměrech.
Žádáme Vás o spolupráci a umožnění výměny vodoměrů. Buďte prosím pokud možno všichni v tomto termínu doma a uvolněte přístup k vodoměrům (odstranit překážky, regály, sušičky atd., ať je výměna možná a jde to co nejrychleji realizovat).
Žádáme Vás také o informaci, zda je v daný termín možná realizace výměny vodoměrů u Vás v bytě či nikoliv. Prosíme informaci zaslat nejpozději do středy 18.11. na email bermanova974@seznam.cz.
Přejeme hezký víkend.

Výbor SVJ

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Příspěvky a jeho autorem je Ondřej Bláha. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *