Connect Plus – internet a televize

Na shromáždění vlastníků jsme trochu probírali i Connect Plus a jejich služby a ceny. Zazněla tam informace, že je možné je kontaktovat a získat lepší podmínky. Já sám jsem nevěděl už jak rychlý mám internet, uzavíral jsem si jej asi jako většina při nastěhování. Myslel jsem si, že stejně jako u UPC ceny tak nějak zůstávají, ale že se zvyšuje rychlost připojení stejně jako mi dříve UPC automaticky navyšovala rychlost a držela tak krok s nabídkou pro nové zákazníky.

Dnes jsem Connect kontaktoval a k mému překvapení mi zaslali nabídku internetu, která je následující:

Nabídka, kterou mám aktuálně já je Fiber 25/25 za cenu 436 Kč. Takže nabídka, která je sedm let stará, dnes je možné získat dvakrát tak rychlejší internet za nižší cenu o sto korun nebo za téměř stejnou cenu mít internet 8x rychlejší. Osobně se mi zdá nejoptimálnější varianta Fiber 100 při závazku na 3 roky – budu mít 4x rychlejší připojení za nižší cenu než dnes.

Nevím jak je to u televize, připojuji kompletní nabídku internetu i televize, kterou jsem dnes obdržel a případně doporučuji kontaktovat Connect Plus a případně změnit nabídku. Nevím, zda je možné získat nějakou retenční nabídku za ještě lepší, podpultové ceny, ale evidentně nedrží automaticky krok s novou nabídkou a neaktualizují nic sami od sebe. Dle info od nich to prý není možné klientům měnit nabídku a to ani k lepšímu bez podpisu dodatku. Je tedy třeba si sám změnu služeb vyžádat. Kontakt je

Tel: +420 234 221 645

Internet

Televize

 

Ondřej Bláha                                                                                                                    výbor SVJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Příspěvky a jeho autorem je Ondřej Bláha. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Connect Plus – internet a televize

  1. Dobrý den,
    reaguji na komentář ohledně internetu po technické stránce věci.
    Pokud bude chtít navyšovat rychlost, zkontrolujte si prosím, technické možnosti Vašeho routeru, aby se předešlo k určitým nedorozuměním.
    Ve většině případů budete mít v domácnostech zastaralý router TP-Link WR741 (bílá krabička , jedna černá anténa) , který byl nabízen cca před 6-7 lety. Tento router je dostačující pro rychlosti 50/50MBit, rychlost 100/100MBit dosáhne pouze přes kabel. Přes WiFi přenese rychlost max 60MBit. Je to dáno technologií Wifi na frekvenci 2.4GHz, na této frekvenci se prostě vyšší datové rychlosti nepřenesou.
    Pokud budete chtít navýšit rychlost na 100MBit a vyšší, doporučuji výměnu routeru, který má duální WiFi, tj. na frekvenci 2,4 a 5GHz, na této 5GHz frekvenci již přenesete 100 a vyšší rychlosti,a také je méně zarušená.
    V nabídce máme TP-Link Archer C6 za cenu 1107,- s instalací technikem v ceně (na výměnu routeru ve většině případů bych přišel já osobně:-) )
    Router si pochopitelně můžete sehnat libovolný, vy sami, ale dbejte na to, aby měl WAN port (zdířka do připojení k internetu) rychlost 1GBit. Toto platí pro rychlosti 100 a vyšší, a vyvarujte se prosím nejlevnějším routerům.
    V případě nejasností mě klidně kontaktujte,
    S přáním hezkého dne Vaš soused
    Bronislav Kročil
    (zaměstnanec Connect Plus)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *