Problém s garážovými vraty – nedovírají se vždy správně

 

Po nedávném problému s garážovými vraty, kdy byly vyměněny pružiny se objevil další problém. Při zavírání se ne vždy dovřou správně a někdy zůstanou nedovřené cca metr nad zemí. Vypadá to, že problém je při zavírání – když motor projíždí po vodící kolejnici cca uprostřed, kolejnice se rozvibruje a vrata se přestanou zavírat. Problém nenastane vždy a někdy se vrata bez problémů dovřou. Pokud ne, je potřeba vrata opět dálkovým ovládáním otevřít a zkusit je nechat dovřít znovu.

Prosíme tedy – při příjezdu/odjezdu sledujte, zda se vrata skutečně dovřela a pokud ne, zkuste je otevřít a zavřít znovu. Jinak hrozí, že garáže nebudou zavřené a bude volný přístup do domu.

Problém řešíme, brzy má opět přijet technik od firmy Trido a provést revizi vrat a problém odstranit.

Ondřej Bláha                                                                                                                       výbor SVJ

Příspěvek byl publikován v rubrice Příspěvky a jeho autorem je Ondřej Bláha. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

1 komentář u „Problém s garážovými vraty – nedovírají se vždy správně

  1. Dobrý den, potřebuji nastavit pohon garážových vrat Nice Spin11KCE. Zastavují se a vypínají 20cm nad zemí, někoho z okolí Brno Žebětín. Děkuji Jaroslav 603737242

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *